Lenovo Vibe C: un smartphone de backup ideal cu preţ accesibil

18.05.2016
Lenovo Vibe C: un smartphone de backup ideal cu preţ accesibil

Lenovo a lansat un nou smartphone din gama Vibe, care ar putea deveni un telefon de back-up ideal, pentru urgenţe neprevăzute. Vibe C vine cu un design interesant şi specificaţii low-end, însă la preţul este elementul care scoate acest telefon în evidenţă. Pentru ceea ce oferă, acesta ar putea fi cumpărat şi păstrat undeva într-un sertar, unde să stea până când telefonul principal suferă vreun accident, rămâne fără baterie într-un moment critic sau este pierdut.

Noul Lenovo Vibe C vine cu un display de 5” cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core, 1 GB memorie RAM, cameră de 5 megapixeli şi 8 GB spaţiu de stocare. Acesta se conectează la reţele 4G şi poate accepta carduri microSD cu capacitate de până la 32 GB. Faptul că rulează Android 5.1.1 este de aşteptat, având în vedere specificaţiile tehnice, majoritatea aplicaţiilor fiind compatibile în continuare cu Android Lollipop.

În termeni de design, avem de a face cu un smartphone construit din plastic, care vine cu butoane capacitive în partea de jos a display-ului şi cu toate butoanele fizice (volum sus/jos şi power) pe partea din dreapta. Camera pare să fie încadrată într-un modul separat, care iese puţin în relief, faţă de capacul de pe spate.

Telefonul a fost momentan lansat în Croaţia şi urmează să apară şi în alte ţări în viitorul apropiat. La preţul de aproximativ 100 de euro, cu greu poţi găsi o ofertă mai bună. Lenovo Vibe C se va găsi în magazinele din Croaţia începând de astăzi, 18 mai.

Citeşte şi Lenovo prezintă Lemon 3, un smartphone cu ecran Full HD la un preţ bun

 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult