LeTV Max Pro: primul smartphone cu chipset Snapdragon 820

06.01.2016
LeTV Max Pro: primul smartphone cu chipset Snapdragon 820

Mult aşteptatul chipset Snapdragon 820 era aşteptat cu mare interes în cadrul CES 2016, însă nu ne-am fi aşteptat ca acesta să debuteze într-un telefon chinezesc. Mulţi au speculat că Samsung va primi exclusivitate temporară pentru utilizarea acestui procesor, însă LeTV sunt primii care prezintă un smartphone bazat pe acesta, chiar pe scena Qualcomm. Telefonul poartă numele de LeTV Max Pro şi va fi lansat în China în prima jumătate a acestui an.

Cu toate acestea, LeTV Max Pro nu este doar un simplu smartphone cu un procesor puternic. Compania chineză a integrat cele mai noi tehnologii disponibile pe piaţă. Alături de Snapdragon 820 se regăseşte şi o antenă WiFi 820.11ad (WiGig), care oferă capabilităţi superioare soluţiilor n şi ac disponibile pe dispozitivele deja lansate, cât şi o nouă metodă de autentificare folosind amprenta, folosind tehnologia proprietară Qualcomm Sense ID, care folosesşte ultrasunete pentru citire.

Toate acestea sunt integrate într-o carcasă uriaşă. Display-ul lui LeTV Max Pro măsoară 6,33” în diagonală şi oferă rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli), iar energia este asigurată de un acumulator de 3.400 mAh. Având în vedere că Snapdragon 820 este mai eficient decât predecesorul său, este posibil să vedem rezultate similare cu cele ale unui smartphone cu o baterie mai mare de atât. Mai mult decât atât, camera foto de 21 megapixeli include stabilizare optică şi oferă filmare 4K.

Nu este cunoscut momentan preţul lui LeTV Max Pro şi nici disponibilitatea acestuia în alte regiuni din afara Chinei. În trecut, smartphone-urile companiei au putut fi comandate din magazine chinezeşti în toată lumea, deci probabil că cei care îşi doresc un astfel de terminal vor putea intra în posesia lui dacă apelează la import. Vom afla mai multe detalii despre aceste aspecte ale lui LeTV Max Pro în apropierea lansării.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult