Noi detalii oficiale despre viitorul LG G Pro 2: stabilizare de imagine mai bună şi înregistrare video 4K

Noi detalii oficiale despre viitorul LG G Pro 2: stabilizare de imagine mai bună şi înregistrare video 4K

LG a confirmat acum o săptămână că versiunea mai mare a apreciatului telefon G2 va fi dezvăluită în cadrul Mobile World Congress. Până atunci, compania încearcă să ne menţină atenţia trează şi a dezvăluit noi detalii despre viitorul G Pro 2: specificaţiile generale ale camerei foto.

Conform dezvăluirilor făcute de LG, noua cameră foto care va fi implementată pe G Pro 2 va aduce îmbunătăţiri ale sistemului de stabilizare a imaginii. Atunci când am testat telefonul G2, am remarcat că prestaţia stabilizatorului optic nu a fost atât de bună pe cât ne-am fi aşteptat şi că acesta era inferior soluţiilor folosite de Nokia sau HTC. Se pare că şi LG şi-a dat seama de problemă, viitorul OIS+ urmând să combine actualul stabilizator optic cu o stabilizare software şi să ofere imagini mai clare în lumina slabă.

Camera foto va beneficia de o nouă opţiune pentru captura în rafală, aceasta urmând să imortalizeze 20 de cadre în serie şi să le folosească pentru aplicarea unor efecte speciale într-o imagine finală unică. Captura video nu este nici ea uitată, G Pro 2 urmând să ofere înregistrare la rezoluţie 4K şi înregistrare cu număr mare de cadre pe secundă pentru redare ulterioară cu încetinitorul.

LG G Pro 2 are încă multe necunoscute, însă pentru acestea va trebui să aşteptăm Mobile World Congress 2014 sau alte informaţii oferite cu pipeta. Conform zvonurilor anterioare, G Pro 2 ar urma să ofere un ecran IPS Full HD cu diagonală de 6”, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 ceva mai rapid, 3 GB de memorie RAM, un design apropiat de cel al modelului G2 şi software bazat pe versiunea 4.4 a platformei software Android.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News