LG G3 va fi prezentat oficial pe data de 27 mai

LG G3 va fi prezentat oficial pe data de 27 mai

Companiile Samsung, HTC şi Sony şi-au lansat deja modelele de vârf din această primă jumătate de an, iar privirile potenţialilor cumpărători se îndreaptă acum către viitorul model G3 de la LG. Subiect al zvonurilor de o bună bucată de vreme, acesta va fi prezentat pe data de 27 mai în cadrul unei serii de evenimente care va acoperi mai multe oraşe importante.

LG a trimis invitaţiile oficiale pentru un eveniment care va avea loc pe data de 27 mai la Londra, New York şi San Francisco şi pe 28 mai la Seul, Singapore şi Istanbul. Compania nu specifică în mod explicit numele viitorului terminal G3, însă perioada de timp şi litera accentuată G din cadrul textului nu lasă loc pentru prea multe semne de întrebare.

Centralizând cele mai recente zvonuri, LG G3 va oferi un ecran cu o diagonală de 5,5” şi rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli, aceasta din urmă fiind deja confirmată în mai multe rânduri de diverse capturi de ecran. Dacă anterior s-a afirmat că LG G3 va fi motorizat de un cip Snapdragon 805 şi 3 GB de memorie RAM, două zvonuri diferite afirmă că am putea asista la ceva modificări. Astfel, informaţiile neoficiale despre LG isai FL, o exclusivitate japoneză pe baza căreia se crede că va fi construit şi G3, va oferi un cip Snapdragon 801, 2 GB de memorie RAM, 32 GB de memorie internă şi o carcasă cu certificare IPx7.

Ce va ascunde cu adevărat viitorul vârf de gamă LG, rămâne să vedem peste  patru săptămâni.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News