Telefonul LG G3, cu până la 2TB spaţiu de stocare? Bonus, un prim teaser video

Telefonul LG G3, cu până la 2TB spaţiu de stocare? Bonus, un prim teaser video

LG a publicat primul teaser video dedicat top-ului de gamă G3, confirmând zvonurile ce anunţau folosirea unui ecran de mărime „potrivită”, instalat într-o carcasă cu ramă îngustă gândită pentru aşezare comodă în palme.

Clipul video încărcat în contul Youtube oficial LG Mobile nu dezvăluie cum arată telefonul în realitate, descriind doar câteva din calităţile noului design, fără a trece la detalii exacte cum ar fi rezoluţia folosită pentru afişare. Astfel, aflăm despre telefonul LG G3 că va aveam un ecran rezonabil de mare, instalat într-o carcasă relativ mică, cu ramă îngustată pe lungime pentru a uşura navigarea interfeţei touch.

Potrivit listei cu specificaţii dezvăluite într-o serie de colaje pregătite pentru ziua lansării, LG G3 dispune de ecran QHD cu diagonală 5.5″, instalat într-o carcasă cu lăţime 7.46 cm.

Din fericire pentru informaţii complete mai avem de aşteptat doar câteva zile, LG G3 urmând să fie prezentat oficial peste câteva zile.

Între timp, portalul LG UK face o dezvăluire interesantă privind opţiunile pentru extinderea spaţiului de stocare pus la dispoziţie de telefonul LG G3. Aparent, dispozitivul va avea slot microSD cu suport pentru capacităţi de până la 2TB! Din păcate aşa un card de memorie nici nu există pe piaţă, cel mai încăpător card microSD disponibil momentan oferind doar 128GB spaţiu de stocare. Limita de 2TB capacitate de stocare este teoretic posibilă cu formatul SDXC / microSDXC, suportat de noul smartphone LG G3, însă limitările tehnologiilor actuale fac acest ideal foarte greu de atins. Prin urmare, este posibil să avem de-a face cu o eroare comisă de unul din angajaţii LG.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult