Telefonul LG G3, oferit în două noi versiuni de culoare

30.07.2014
Telefonul LG G3, oferit în două noi versiuni de culoare

Anunţat oficial luna trecută şi prezentat în 5 versiuni de culoare, top-ul de gamă smartphone LG G3 a ajuns până acum în stocurile magazinelor doar în variante cu carcasă albă, neagră şi aurie.

LG va remedia problema începând cu luna august, livrând noul G3 şi în variantele Burgundy Red şi Moon Violet. Din păcate detaliile exacte nu sunt cunoscute, pieţele locale urmând probabil să fie aprovizionate treptat în cursul săptămânilor următoare, producătorul sud-coreean stabilind prioritatea livrărilor în funcţie de cerinţele operatorilor de telefonie locali. Probabil mai puţin căutate decât variantele de culoare deja disponibile în magazine, ediţiile Burgundy Red şi Moon Violet ale telefonului LG G3 sunt aşteptate în serie limitată, disponibile doar în oferta anumitor magazine şi operatori.

LG G3

Noul G3 este oferit într-o carcasă ce preia multe din elementele vizuale cunoscute de la modelul LG G2 lansat anterior, cum ar fi marginile foarte înguste ale ecranului sau forma ergonomică cu spate rotunjit, dar include şi elemente noi, cum ar fi marginea inferioară a ecranului, care se asortează acum cu spatele carcasei.

LG G3 măsoară 146.3×74.6×8.9 milimetri şi cântăreşte 149 de grame. Telefonul este construit predominant din plastic policarbonat. Spatele are finisaj mat ce imită metalul, promiţând să fie mai puţin alunecos şi să reziste mai bine la amprente. LG a redesenat sistemul de control RearKey, adânciturile butoanelor de volum aducând mai degrabă cu implementarea văzută la G Flex decât cu cea originală, pe care am remarcat-o la G2. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult