LG G4, subiectul unui prim teaser video oficial

16.04.2015

LG a publicat un scurt clip de prezentare dedicat vârfului de gamă încă nelansat, LG G4. Fără a dezvălui toate detaliile, filmuleţul pune accentul pe avantajele noului ecran QHD de 5.5˝, cu tehnologie IPS Quantum Display.

Produs în fabricile LG Display, ecranul bazat pe tehnologii de ultimă generaţie a avut deja parte de o prezentare separată la începutul acestei luni, fiind lăudat cu un gamut de culoare ce atinge 120%, oferind culori mai bogate şi acurateţe superioară oricărui ecran pentru smartphone de pe piaţă. În plus, luminozitatea cu 50% şi contrastul cu 30% mai mari decât ce poate fi obţinut cu ecranele QHD convenţionale promit o experienţă optimă de vizionare inclusiv sub lumină solară directă.

Noul teaser video vine în completarea pozelor de presă şi specificaţii dezvăluite ˝din greşeală˝ în cursul săptămânii trecute. Pentru restul detaliilor şi demonstraţii live cu telefonul LG G4 va trebui să aşteptăm evenimentul de lansare oficial, pregătit pentru data de 28 aprilie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult