Ceasul cu telefon LG GD910 e pentru directori

12.08.2009
Ceasul cu telefon LG GD910 e pentru directori

LG a adus pe piaţa din România ceasul cu telefon LG GD910. Problema cu acest interesant gadget este că nu îl vom vedea purtat la orice încheietură – preţul său pleacă de la 449 Euro (TVA inclus), valabil pentru un contract Orange de 20 de Euro/lună stabilit pe o perioadă de 2 ani, în timp ce preţul la liber este de 849 Euro (TVA inclus).

LG GD910

Costul ridicat se justifică într-o oarecare măsură prin calitatea materialelor folosite la fabricarea produsului: display-ul din sticlă termorezistentă ce oferă protecţie împotriva zgârieturilor şi un cadru metalic durabil. La acestea se adaugă designul avangardist, dar şi faptul că este mult mai greu de sustras faţă de un telefon purtat în buzunar sau în geantă. Să nu uităm totuşi că trăim în România!

LG GD910

LG GD910 este înzestrat cu un ecran tactil de 1.43 inch, conectivitate Bluetooth şi HSDPA 7.2 Mbps, funcţie de recunoaştere vocală şi redare text după voce (Text to Speech) şi player MP3. Ceasul cu telefon LG poate fi achiziţionat în exclusivitate din magazinele Orange Concept Store.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News