LG Optimus L7 – design suplu şi elegant

28.02.2012
LG Optimus L7 - design suplu şi elegant

LG Optimus L7 este modelul high-end al colecţiei L-Style de la LG, echipat cu un ecran de 4.3 inch şi livrat cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

LG Optimus L7

Optimus L7 dispune de un procesor dual-core la 1 GHz, 1GB memorie RAM şi acumulator Li-ion de 1500 mAh, ce a încăput într-o carcasă cu grosime de numai 8.7 mm.

Ecranul capacitiv cu diagonală 4.3 inch poate reda o paletă de 16 milioane culori şi beneficiază de o tehnologie numită „Floating Mass„, menită să dea impresia că elementele afişate sunt mai aproape de suprafaţa ecranului decât la alte modele de telefoane.

Opţiunile pentru conectivitate includ suport WiFi N şi 3G HSDPA la 7.2 Mbps, Bluetooth 3.0 cu A2DP şi NFC pentru plăţi electronice.

LG Optimus L7 - prezentare

Pe spatele carcasei se află o cameră foto cu rezoluţie 5MP, prevăzută cu blitz LED şi autofocus. Optimus L7 dispune de receptor A-GPS şi funcţie geotagging pentru organizarea colecţiei de poze, respectiv mod de filmare cu suport pentru rezoluţie 1080p.

Fiind modelul de top al seriei L-Style, LG Optimus L7 se prezintă într-o carcasă cu finisaj metalic de bună calitate, contrastat de capacul texturat cu linii drepte şi acoperit de un finisaj ce imită pielea.

LG Optimus L7 este aşteptat pe rafturile magazinelor începând cu luna mai, încadrat la un preţ sperăm nu foarte piperat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News