LG anunţă V35 şi V35 Plus ThinQ, revizii hardware ale seriei V30

LG anunţă V35 şi V35 Plus ThinQ, revizii hardware ale seriei V30

Chiar dacă LG G7 urmează să apară în magazine foarte curând, compania coreeană lansează aproape concomitent un concurent pentru acesta sub forma modelelor V35 şi V35 Plus „ThinQ”. Acestea par a fi simple revizii hardware ale design-ului lui V30, smartphone-ul high-end al companiei lansat în toamna anului trecut, care oferă multe dintre capabilităţile pe care le oferă şi noul G7.

V35 şi V35 Plus ThinQ arată la exterior aproape identic cu modelele V30 şi V30S lansate în ultimul an. Acestea beneficiază de o construcţie din metal şi sticlă, un ecran cu diagonală de 6” curbat pe margini pe format 18:9 şi rezoluţie QHD+ (2.880 x 1.440 pixeli), o ramă metalică şi culori similare (acestea se numesc New Aurora Black şi New Platinum Gray, nuanţe puţin diferite faţă de cele de pe seria V30).

La interior însă, acestea sunt mai degrabă similare cu noul LG G7 ThinQ. Snapdragon 845 stă la baza celor două telefoane, acestea fiind echipate cu 6 GB memorie RAM şi cu 64 sau 128 GB spaţiu de stocare. Spaţiul de stocare este de asemenea singurul element care diferenţiază V35 de V35 Plus, modelul superior fiind echipat cu mai mult spaţiu intern.

Este ciudat însă faptul că inclusiv camera foto de pe LG G7 ThinQ se regăseşte pe modelele V35 ThinQ de la LG. Noua cameră beneficiază de aceiaşi senzori de 16 megapixeli, unul normal şi unul cu lentilă wide. V35 ThinQ şi V35 Plus ThinQ se lansează în SUA pe 1 iunie, telefonul fiind confirmat pentru compatibilitate cu reţelele AT&T şi Googlei Fi la preţul de pornire 900 de dolari. În cazul în care acestea vor veni şi în Europa, va fi greu de justificat cumpărarea lor în detrimentul lui G7, care va fi disponibil la un preţ mai mic şi va beneficia de caracteristici în plus precum un jack audio.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult