LG G Flex 2, disponibil la precomandă pentru utilizatorii Vodafone

04.03.2015
LG G Flex 2, disponibil la precomandă pentru utilizatorii Vodafone

G Flex 2, noul smartphone curbat de la LG, este disponibil la precomandă în oferta Vodafone România la preţuri începând cu 1 euro la pachet cu abonament.

Începând de astăzi, utilizatorii Vodafone România pot obţine noul LG G Flex2 folosind precomandă online, la preţul de 199 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul RED 39. Pentru toate precomenzile primite în perioada 3 – 19 martie 2015, Vodafone va oferi gratuit câte un card de memorie microSD Kingston, de 16 GB. În plus, toţi utilizatorii care înregistrează o precomandă pentru smartphone-ul LG G Flex2 vor primi gratuit şi o carcasă specială.

LG G Flex 2

LG G Flex 2 vine echipat cu un ecran de tip POLED cu diagonală 5.5˝, curbat pe lungime. Acesta redă imagini la rezoluţie 1920×1080 pixeli folosind o densitate de afişare de 403 ppi, surclasând modelul precedent cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli) în privinţa clarităţii imaginii. Interiorul carcasei curbate, realizată dintru-un material cu proprietăţi de auto-reparare capabil să corecteze zgârieturile superficiale în doar câteva secunde, ascunde o platformă Snapdragon 810 cu procesor pe 64 biţi la 2GHz, ajutat cu 2 GB memorie RAM DDR4. Acumulatorul cu funcţie Fast Charge, de capacitate 3000 mAh, promite atingerea a până la 50% din capacitate după numai o oră de încărcare. La capitolul conectivitate, avem suport pentru reţele LTE, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC şi receptor GPS/GLONASS.

Camera foto cu senzor de 13MP, identic celui folosit la modelul LG G3, dispune de stabilizare optică şi funcţie autofocus asistată cu laser. Deasupra ecranului găsim şi o cameră frontală cu rezoluţie 2.1MP.

 LG Leon 4G

Adresând şi nevoile clienţilor cu buget mai puţin permisiv, Vodafone pune la dispoziţie şi modelul LG Leon 4G, echipat cu versiunea Android 5.0 şi un ecran ceva mai mic, de 4.5˝. Noul terminal va fi disponibil în curând în oferta companiei. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult