LG G Flex 2 va fi lansat până la finalul anului şi va oferi un ecran mai mic cu rezoluţie mai mare

LG G Flex 2 va fi lansat până la finalul anului şi va oferi un ecran mai mic cu rezoluţie mai mare

G Flex, primul telefon curbat de la LG, a fost un produs interesant deoarece a oferit o ergonomie mai bună decât alte telefoane-gigant, însă acesta a fost penalizat de preţul ridicat si rezoluţia mică a ecranului. Conform unui oficial LG, compania nu se va lăsa însă descurajată de succesul modest al primului său telefon curbat, şi va lansa o versiune îmbunătăţită până la finalul acestui an.

În acest moment nu sunt cunoscute prea multe detalii despre viitoarea versiune a telefonului G Flex, oficialul LG afirmând doar că acesta va avea dimensiuni mai mici şi va oferi un ecran curbat cu rezoluţie Full HD. În luna mai a acestui an, un zvon a susţinut că G Flex 2 va debuta la începutul anului viitor şi va oferi o facilitate inovatoare unică, însă declaraţia recentă nu aminteşte nimic despre posibila surpriză pregătită de LG.

G Flex a profitat de ecranul curbat pentru a oferi o ergonomie superioară în timpul utilizării cu o singură mână şi pentru a reduce variaţiile mari ale unghiurilor de vizualizare. În cazul în care LG va reduce diagonala ecranului, rămâne însă de văzut cât mai putea beneficia de aceste avantaje pentru a oferi ceva în plus faţă de concurenţă.

Conform declaraţiei, viitorul G Flex va debuta iniţial în Coreea de Sud, urmând să fie disponibil ulterior şi pe alte pieţe importante.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News