LG G Pro 2 ar putea vedea lumina zilei la Mobile World Congress 2014

LG G Pro 2 ar putea vedea lumina zilei la Mobile World Congress 2014

LG a anunţat terminalul Optimus G în toamna anului 2012 şi a lansat o versiunea actualizată cu ecran mai mare a acestuia după aproximativ şase luni, în cadrul Mobile World Congress 2013. Ţinând cont că actualul vârf de gamă G2 a fost anunţat la sfârşitul verii anului trecut, nu este de mirare că LG pregăteşte şi pentru acesta o versiune îmbunătăţită care va purta sufixul Pro.

Conform publicaţiei sud-coreene ETNews, o sursă tradiţională de zvonuri din patria-mamă a companiei, LG pregăteşte o versiune îmbunătăţită a unuia dintre cele mai apreciate terminale ale anului trecut şi o va anunţa sub numele de G Pro 2 în cadrul Mobile World Congress 2014.

Viitorul terminal LG ar urma să folosească tot un procesor din familia Qualcomm Snapdragon 800, cel mai probabil fiind vorba de una dintre versiunile mai rapide 8974-AB sau 8974-AC, platforma hardware urmând să fie completată cu 3 GB de memorie RAM şi modem radio cu suport LTE Advanced.

Ecranul va face un salt semnificativ, acesta urmând să aibă o diagonală de 6”, rezoluţie Full HD şi, cel mai probabil, acelaşi panou IPS de bună calitate cu care LG ne-a obişnuit deja. Din punct de vedere software, ETNews afirmă că LG G Pro 2 va sosi cu Android 4.4 la bord şi va oferi şi optimizări software menite să exploateze generoasa cantitate de memorie RAM, fără a putea detalia însă şi natura acestora.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News