LG G6 surprins în fotografii spion. Confirmă zvonurile de până acum

20.02.2017
LG G6 surprins în fotografii spion. Confirmă zvonurile de până acum

La sfârşitul acestei săptămâni vom vedea în mod oficial noul LG G6, însă până atunci putem să ne consolăm cu noi fotografii spion cu telefonul, care confirmă majoritatea zvonurilor din jurul său. Putem vedea astfel noul display cu raport de aspect neobişnuit, cele două camere foto de pe spate, cât şi faptul că designul nu seamănă foarte mult cu cel al modelelor precedente. LG G6 pare să fie un nou început pentru seria de smartphone-uri high-end de la LG, fără alte briz-briz-uri precum accesoriile modulare de anul trecut.

Noul G6 pare să aibă într-adevăr un display 18:9 cu colţuri rotunjite, ceva nou pentru seria de smartphone-uri G de la LG. Acesta va beneficia de funcţia „always on”, pentru a afişa în permanenţă ora, data, nivelul bateriei şi notificările recente, însă nu este tocmai clar ce beneficiu va aduce înăţimea în plus la nivel software. Pe partea din spate putem vedea cele două obiective foto, care conform zvonurilor beneficiază de senzori de 13 megapixeli, spre dierenţă de G5 şi G6 care aveau un senzor cu rezoluţie mai mare şi unul cu rezoluţie mai mică.

Spatele lucios cu finisaj de metal şlefuit sugerează că telefonul ar putea avea un capac realizat din metal, însă zvonurile legate de integrarea tehnologiei de încărcare wireless ar putea contrazice acest lucru. Nu este imposibil ca spatele să fie realizat din plastic sau sticlă.

Restul de caracteristici hardware zvonite includ un chipset Snapdragon 821 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare, ecran de 5,7” cu rezoluţie QHD (pe format 18:9) şi acuulator de 3.200. La capitolul performanţă audio, G6 ar putea veni echipat cu un amplificator digital quad-DAC similar cu cel integrat în LG V20.

Din fericire, mai sunt doar câteva zile până când vom putea confirma aceste informaţii, însă toate indiciile disponibile sugerează că nu mai este mult loc de manevre pe lângă hardware-ul deja dezvăluit neoficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult