LG „G7” ar putea adopta un design nou cu sistem dual-camera pe partea din faţă

15.01.2018
LG „G7” ar putea adopta un design nou cu sistem dual-camera pe partea din faţă

Următorul flagship de la LG este un produs foarte misterios. Compania a confirmat că lucrează la un nou smartphone de top, însă acesta ar putea să renunţe la brandingul seriei G. De asemenea, dispozitivul ar urma să fie dezvăluit luna viitoare (probabil la Mobile World Congress), însă de obicei până acum apăreau câteva zvonuri sau chiar imagini spion cu telefonul pe internet. Tot ce avem acum este o imagine „neoficială” realizată după descrierea dispozitivului, care dezvăluie câteva lucruri interesante.

Nu ştim cât de bine este realizată imaginea în comparaţie cu produsul finit şi nici măcar dacă acesta este noul design pe care LG îl va adopta, însă TigerMobiles susţine că aşa va arăta noul „LG G7” (nume folosit în lipsa numelui final). Avem de a face cu un telefon alungit, cu ecran pe toată suprafaţa, cu o margine foarte subţire în partea de sus şi inexistentă în partea de jos.

Cel mai probabil, LG va păstra aspectul 18:9 de pe LG G6 şi va înlocui vechile display-uri IPS cu panouri OLED, produse în fabricile proprii, asemeni celor de pe Google Pixel 2 XL. De asemenea, imaginea descrie un sistem dual-camera pe partea din faţă, sugerând funcţii avansate pentru amatorii de selfie-uri.

La nivel hardware, ne putem aştepta la un dispozitiv de top, comparabil în specificaţii cu valul de flagship-uri care vor apărea în această primăvară. Cel mai probabil, acesta va fi împins de un chipset Snapdragon 835, va integra un display QHD+ şi va beneficia de o cameră foto performantă. Rezistenţa la apă a fost deja integrată pe modelul de top anterior, LG V30, deci nu ar avea sens ca aceasta să dispară de pe noul „G7”.

Dacă în urmă cu câţiva ani toate telefoanele arătau la fel, cu un display şi un buton pe partea din faţă, acum toate încep iar să semene între ele, cu display-uri mari şi zero butoane pe partea din faţă. Având în vedere cât de aglomerată este piaţa în acest moment, LG va trebui să scoată acest model în evidenţă cu ceva mai mult decât design-ul sau hardware-ul intern (dacă zvonurile se confirmă), software-ul şi camerele foto fiind acum probabil cel mai importante aspecte atunci când cumpărăm un telefon de top.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult