LG G7 ThinQ, testat pentru durabilitate cu rezultate „plictisitor” de bune

10.07.2018
LG G7 ThinQ, testat pentru durabilitate cu rezultate „plictisitor” de bune

Noul flagship LG, modelul G7 ThinQ, reuşeşte să-şi asigure un loc onorabil pe lista celor mai bine construite smartphone-uri de anul acesta. Păcat că dispozitivul nu a reuşit să convingă şi prin alte caracteristici, cum ar fi originalitatea designului şi dotările oferite.

Livrat într-o carcasă cu design unibody, acoperită cu sticlă la partea din spate, LG G7 ThinQ trece drept un smartphone „normal” pentru anul 2018, echipat cu sistem dual camera şi ecran decupat la parea de sus. Însă aparenţele pot fi înşelătoare.

Testat şi de specialiştii în distrugere ai canalului YouTube JerryRigEverything, LG G7 ThinQ demonstrează o construcţie solidă şi durabilă, exact aşa cum am aştepta de la un smartphone high-end.

Acoperit integral cu sticlă, LG G7 ThinQ este bine protejat la contactul cu obiecte ascuţite, însă contactul cu nisipul abraziv rămas în buzunare după o vizită la plajă ar putea lăsa unele „amintiri”.

Nu acelaşi lucru poate fi spus despre lateralul carcasei acoperit cu metal vopsit, mult mai susceptibil la zgârieturi în profunzime, căpătate în urma căderilor pe asfalt sau ciment.

Din fericire, carcasa realizată din aliaj de aluminiu este foarte rezistentă, trecând cu bine temutul „bend test”. Ocazie pentru distrugerea spectaculoasă a multor produse smartphone cu pretenţii, testul de îndoire a rămas practic fără consecinţe în cazul de faţă.

Plictisitor de bun, LG G7 ThinQ obţine scorul maxim de 10 puncte din tot atâtea posibile, demonstrând calităţi de invidiat în ce priveşte durabilitatea şi rezistenţa la „accidente” de tot felul.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult