LG lansează G2 Mini, varianta mai mică şi mai ieftină a telefonului LG G2 (UPDATE)

13.02.2014
LG lansează G2 Mini, varianta mai mică şi mai ieftină a telefonului LG G2 (UPDATE)

Update: După imaginea de prezentare oficială, noul LG G2 Mini a primit şi o listă preliminară cu specificaţii.
Astfel, avem de-a face cu un smartphone de nivel mediu, ajutat de chipsetul Snapdragon 400 şi o cantitate de 2GB memorie RAM. Ecranul ales foloseşte rezoluţie HD, întinsă pe o diagonală de 4.7 inch. Venit mai târziu decât frăţiorul LG G2, noul G2 Mini este livrat cu versiunea Android 4.4 KitKat deja instalată.


LG se alătură clubului Mini, format de producători celebrii ca Samsung, Sony şi HTC, lansând o variantă accesibilă a terminalului LG G2, botezată G2 Mini.

Chiar dacă păstrează majoritatea detaliilor pentru evenimentul de lansare oficial, LG a pus totuşi la dispoziţia publicului un mic teaser, constând într-o imagine care ilustrează diferenţa de gabarit între originalul G2 şi noul G2 Mini. Spatele pare să fie acoperit de un capac ce urmează îndeaproape designul frăţiorului mai mare, plasând butonul Power/Lock cu aspect metalic imediat sub camera foto, flancat de reglajele pentru volum. Din păcate nu sunt oferite alte detalii privind configuraţia aleasă, sau preţul de vânzare

Noul telefon LG G2 Mini va fi lansat oficial chiar în această lună, în cadrul unui eveniment organizat în 24 februarie la Barcelona, cu ocazia expoziţiei Mobile World Congress.

LG G2 vs noul G2 Mini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult