LG Q6, versiunea accesibilă a modelului G6, este lansată şi în România

LG Q6, versiunea accesibilă a modelului G6, este lansată şi în România

LG Electronics anunţă lansarea în România a primului model din noua serie Q de smartphone-uri LG.  

LG Q6 aduce tehnologia vârfurilor de gamă LG la un nivel de preţ accesibil. La fel ca modelul G6, primul smartphone LG cu ecran FullVision, pune la dispoziţie un ecran mare pe un telefon confortabil de folosit cu o singură mână, una dintre provocările majore ale design-ului de smartphone-uri din acest deceniu.

Modelul LG Q6 este o combinaţie de funcţii premium, performanţă de top şi preţ accesibil, de o maximă importanţă pentru noi când privim modul în care consumatorii din toată lumea folosesc smartphone-ul,” a declarat Juno Cho, preşedinte al LG Electronics Mobile Communications Company. “Seria Q reprezintă modul nostru de a aduce experienţe superbe şi esenţa gamelor premium ale LG în mâinile şi buzunarele cât mai multor consumatori.”

Primul smartphone lansat din gama Q, LG Q6 preia cele mai dorite inovaţii ale telefonului premium LG G6, fiind oferit într-o carcasă zveltă cu ramă foarte îngustă. Familia Q6 constă în modelele Q6+, Q6 şi Q6α. Din punct de vedere al memoriei şi capacităţii de stocare, cele trei variante se adesează unor utilizatori diferiţi: modelul Q6+ are 4 GB de RAM şi 64 GB stocare internă, modelul de bază Q6 oferă 3 GB de RAM şi 32 GB stocare, iar modelul accesibil Q6α are 2 GB de RAM şi 16 GB stocare.

Potrivit LG, noul Q6 este primul smartphone mid-range cu ramă îngustă disponibil publicului larg. Ecranul FHD+ FullVision de 5,5”de pe LG Q6 foloseşte formatul 18:9, crescând spaţiul de afişare fără a renunţa la carcasa îngustă, design-ul “fără ramă” ajutând la obţinerea unei ergonomii mai bune. Interfaţa LG UX 6.0 a fost îmbunătăţită, profitând de formatul alungit al ecranului.

Specificaţii:

  • Chipset – Qualcomm Snapdragon™ 435
  • Ecran – FullVision de 5,5”, format 18:9, FHD+ (2160 x 1080 / 442ppi)
  • Memorie – Q6+: 4 GB RAM / 64 GB, Q6: 3 GB RAM / 32 GB ROM, Q6α: 2 GB RAM / 16 GB ROM
  • Camera foto – Principală 13 MP unghi standard / Frontală 5 MP superangulară
  • Acumulator – 3.000 mAh (încorporat)
  • Sistem de operare – Android 7.1.1 Nougat
  • Dimensiuni – 142,5 x 69,3 x 8,1 mm
  • Greutate – 149 g
  • Reţea – LTE / 3G / 2G
  • Conectivitate – Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.2 / NFC / USB tip B 2.0
  • Culori – Q6+: Astro Black / Ice Platinum / Marine Blue, Q6: Astro Black / Ice Platinum / Mystic White / Terra Gold, Q6α: Astro Black / Ice Platinum / Terra Gold
  • Altele: Face Recognition, Google Assistant, Square Camera, Steady Record, FM Radio

Smartphone-ul încorporează o cameră frontală cu un unghi larg de 100°, care permite pasionaţilor de fotografie să includă un grup mare de prieteni într-o singură poză.

LG Q6 va fi disponibil în România începând cu data de 1 Septembrie la toţi operatorii de telefonie mobilă.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult