LG V30 ar putea fi anunţat la IFA, la un preţ mai mic decât este aşteptat pentru Galaxy Note 8

22.06.2017
LG V30 ar putea fi anunţat la IFA, la un preţ mai mic decât este aşteptat pentru Galaxy Note 8

LG G6 s-a dovedit a fi un succes mai mare decât modelul precedent, iar compania coreană pare să dorească să capitalizeze pe baza acestei lansări cu o nouă opţiune pentru cei care îşi doresc un dispozitiv din gama „phablet”. V30, care era aşteptat prin luna noiembrie, ar putea fi lansat puţin mai devreme, la un preţ mai mic decât cel al concurenţei. Ba mai mult, compania vrea să lege lansarea de unul dintre cele mai mari convenţii de tehnologie din Europa: IFA.

Noi informaţii despre lansarea lui LG V30 vin din partea ETNews, care susţine că are informaţii despre lansarea phablet-ului. Conform noilor detalii, noul dispozitiv ar putea fi dezvăluit pe data de 31 august, cu o zi înainte de deschiderea IFA 2017. Pentru a se lupta mai uşor cu alternativele de la Samsung şi Apple (note şi iPhone Plus), noul V30 ar putea fi lansat la un preţ mai mic, de numai 700 de dolari. Se pare că data la care ajunge în magazine va fi tot în luna octombrie, însă pre-comenzile ar trebui să fie active pe tot parcursul lunii septembrie.

Acest dispozitiv ar putea fi primul produs de LG care beneficiază de chipset-ul Snapdragon 835, care nu era încă disponibil la momentul lansării lui G6 şi va beneficia de toate funcţiile avansate ale modelului din primăvară, precum un amplificator digital pentru sunet, un jack pentru căşti, va fi rezistent la apă şi praf şi cel mai probabil că va beneficia de un ecran secundar (sau două) în partea de sus, care să afişeze scurtături către aplicaţii şi notificări.

Samsung ar putea anunţa Galaxy Note 8 în luna august, în timp ce Apple va ţine o conferinţă de presă cel mai probabil spre jumătatea lunii septembrie, unde ar putea anunţa noile dispozitive iPhone. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult