LG V30 va beneficia de un display FullVision OLED

04.08.2017
LG V30 va beneficia de un display FullVision OLED

LG V30 este programat pentru lansare în cadrul unui eveniment care va avea loc la IFA la sfârşitul acestei luni, însă compania nu mai are răbdare până atunci şi începe să dezvăluie câteva informaţii despre acesta. Astfel, aflăm că display-ul noului model se va numi „Fullvision” şi este realizat folosind tehnologia OLED, primul său model de acest gen.

LG a mai lansat telefoane cu display-uri OLED în trecut, gama G Flex fiind realizată în jurul unor panouri de acest gen flexibile. Noul LG V30, numit în comunicatul oficial de presă „următorul smartphone major” al companiei, va adopta designul FullVision, pe care l-a prezentat prima dată pentru LG G6, şi tehnologia OLED, în relizarea unui dispozitiv cu ecran uşor curbat la margini (nu foarte diferit de designul lui Samsung Galaxy S8).

Momentan avem o singură imagine, care dezvăluie partea de jos a telefonului, care beneficiază de un design mult schimbat faţă de cel al lui G6, lansat în primăvară. Marginile din jurul display-ului par să fie mult mai mici, iar ecranul rotunjit la colţuri pare să fie chiar puţin curbat pe margini, asemeni sticlei de protecţie Gorilla Glass 5 de deasupra. Raportul de aspect 18:9 cu rezoluţie QHD+ (1440 x 2880 pixeli) este similar cu ceea ce oferă Samsung, în timp ce suportul pentru tehnologia HDR10 asigură un gamut de culoare extins şi luminozitate foarte mare a ecranului.

Din păcate, nu avem mai multe detalii pe căi oficiale din partea LG, însă sunt puţine alte surprize posibile pentru un smartphone high-end. Cel mai probabil acesta va fi echipat cu un chipset Snapdragon 835, 4 sau 6 GB memorie RAM şi un sistem de camere dual, cu senzori de 12 megapixeli.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult