LG V35 ar putea fi o nouă revizie hardware a modelului V30 de anul trecut

LG V35 ar putea fi o nouă revizie hardware a modelului V30 de anul trecut

LG V30 a fost un smartphone foarte interesant, care nu s-a bucurat de succesul dorit în mare parte din cauza preţului. Designul acestuia a fost însă destul de bun pentru a influenţa şi alte noi modele, precum V30S ThinQ, lansat în urmă cu doar câteva luni la MWC 2018, însă şi un model încă nelansat numit V35. Acesta a apărut pentru prima dată în imagini pe site-ul Wireless Power Consortium şi pare să fie încă o revizie a originalului lansat anul trecut.

Wireless Power Consortium reprezintă companiile care dezvoltă smartphone-uri cu încărcare wireless, iar cum V30 şi V30S ThinQ au avut această funcţie în trecut, nu este de mirat că şi noul V35, care încă nu a fost anunţat, va oferi capabilităţi similare. Din păcate, listarea nu oferă foarte multe detalii despre telefon, în afară de faptul că putem vedea destul de clar că păstrează carcasa celor două modele precedente. Avem de a face cu un ecran curbat pe format 18:9, butoane de volum pe latarala din stânga şi probabil un buton Power integrat în senzorul de amprentă de pe spate.

Nu este clar însă ce îmbunătăţiri hardware ar putea oferi V35 faţă de V30S, însă un bun candidat ar fi chipset-ul Snapdragon 845, care ar putea înlocui Snapdragon 835-ul de anul trecut. Ecranul QHD+ şi cei 6 GB RAM ar putea fi de ajuns în continuare, în timp ce acumulatorul de 3.300 mAh ar putea oferi autonomie mai mare, întrucât noul procesor de la Qualcomm este în teorie mai eficient din punct de vedere al consumului de energie.

Cu siguranţă, atunci când va ajunge pe piaţă, noul smartphone va purta numele LG V35 ThinQ, întrucât aceasta pare să fie regula în cadrul companiei coreene, noul G7 şi chiar şi versiuni mai vechi precum G6 primind această denumire în ultimele câteva săptămâni.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult