Lumia 830 va oferi o cameră foto de 20 MP cu tehnologie PureView şi va debuta la IFA Berlin 2014

Lumia 830 va oferi o cameră foto de 20 MP cu tehnologie PureView şi va debuta la IFA Berlin 2014

Compania Microsoft va fi prezentă în cadrul expoziţiei IFA Berlin 2014, iar invitaţiile trimise ne sugerează că în cadrul acestui eveniment vor fi prezentate şi terminalele din gama intermediară Lumia 730 şi Lumia 830. Până atunci însă, cele două produse rămân doar subiectul zvonurilor şi, după dezvăluirea unor detalii despre Lumia 730, a venit rândul modelului mai mare.

Conform unui film neoficial de prezentare, viitorul Lumia 830 va fi un terminal interesant pentru gama intermediară de la Microsoft. Telefonul va oferi un ecran cu o diagonală de 4,5” si rezoluţie HD, marcând astfel un progres de la ecranul de WVGA de 4, 3” al generaţiei anterioare.

Camera foto se pare că va fi identică sau foarte apropiată de modelul implementat pe vârful de gamă Lumia 930, aceasta urmând să folosească un senzor cu rezoluţie de 20 MP şi tehnologia de oversampling PureView. Detaliile despre platforma hardware, memoria RAM sau capacitatea internă de stocare sunt momentan necunoscute, terminalul filmat fiind doar un model de pre-producţie, însă ştim deja că Lumia 830 va oferi un slot MicroSD şi un modem radio LTE.

Mai multe detalii despre terminalul cunoscut până acum sub numele de cod Tesla şi, probabil, şi despre ruda sa mai mică Superman, vom afla pe 4 septembrie la Berlin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News