Meizu anunţă M3E, primul mid-range premium din gama de smartphone-uri „E”

10.08.2016
Meizu anunţă M3E, primul mid-range premium din gama de smartphone-uri „E”

Meizu a anunţat noua gamă de smartphone-uri „E”, alături de primul model care se încadrează în aceasta. Este vorba despre Meizu M3E, un mid-range premium cu un accent deosebit pus pe camera foto. Desigur, construcţia şi finisajele nu au fost ignorate, iar performanţa oferită este la acelaşi nivel pe care îl aşteptăm deja de la smartphone-uri chinezeşti din această categorie de produse.

M3E de la Meizu vine echipat cu un chipset MediaTek Helio P10, cu procesor octa-core la 1,8 GHz, un model standard pentru mid-range-urile multor producători. 3 GB de memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare sunt din nou caracteristici deja obişnuite, în timp ce display-ul IPS Full HD cu diagonală de 5,5” sugerează că avem de a face cu unul dintre mid-range-urile mai sofisticate. Cu un acumulator de 3.100 mAh, telefonul ar trebui să ofere o autonomie de măcar o zi de utilizare obişnuită.

Camera foto principală este însă componenta pe care Meizu pare să pună accent în cazul lui M3E. Aceasta este echipată cu un senzor Sony IMX258 de 13 megapixeli, cu obiectiv f/2.2 şi sistem de focalizare care poate acţiona în doar 0,2 secunde. Camera principală se laudă însă doar cu rezoluţia de 5 megapixeli.

Meizu M3E va fi lansat în curând şi va fi echipat şi cu un senzor de amprentă mTouch, va integra sistemul de operare proprietar YunOS şi va fi livrat în cinci culori: gri, argintiu, auriu, roz şi albastru. Preţul nu a fost confirmat încă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult