Meizu M5 Note, lansat oficial

06.12.2016
Meizu M5 Note, lansat oficial

Echipat cu ecran de 5.5” şi hardware puternic susţinut cu un acumulator de 4000mAh, Meizu M5 Note promite o experienţă Android de nivel premium, păstrând însă preţul într-un domeniu uşor accesibil cumpărătorilor de rând.

Oferit într-o carcasă elegantă confecţionată din metal şlefuit şi protejat cu scut Gorilla Glass având margini curbate, Meizu M5 Note este o alternativă interesantă pentru Xiaomi Redmi Note 4, oferind mai multă memorie RAM sau dotări similare la un preţ mai mic.

Livrat cu sistemul Flyme OS 6.0 (bazat pe Android 6.0), M5 Note este motorizat de un chipset MediaTek Helio P10, oferind CPU octa-core. În funcţie de buget, putem avea 16GB sau 32GB memorie internă şi 3GB memorie RAM, respectiv 4GB memorie RAM şi până la 64GB memorie internă.

Ecranul LCD cu rezoluţie 1080p foloseşte tehnologie LTPS, oferind unghiuri de vizibilitate generoase şi rată de contrast 1000:1.

Carcasa de 8.15 mm grosime şi greutate 175 grame include un acumulator de 4000 mAh, nedetaşabil. Lista dotărilor este completată cu o cameră foto de 13MP  dispunând de lentile cu deschidere F/2.2, cameră ftontală de 5MP, senzor biometric sub ecran, conectivitate WiFi N şi 4G LTE cu suport VoLTE.

Disponibil în magazinele asiatice începând cu data de 8 decembrie, Meizu M5 Note va putea fi comandat pentru echivalentul a 130 – 220 dolari (în funcţie de dotările oferite). Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind lansarea acestui model şi în alte regiuni ale lumii.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult