Meizu M6 Note, lansat oficial

23.08.2017
Meizu M6 Note, lansat oficial

Cu doar câteva ore înainte de prezentarea mult aşteptatului Galaxy Note 8, chinezii de la Meizu vin cu propriul model „Note” mult mai ieftin, adresat celor care doresc un smartphone cu performanţe rezonabile destinat folosirii de zi cu zi.

Principalul element de atracţie este sistemul dual-camera cu senzor de imagine Sony IMX362 (12MP, pixeli de 1.4 µm), cuplat unui grup optic cu deschidere f/1.9 şi cameră secundară de 5MP folosită la aplicarea de efecte Bokeh. Pozele pe timp de noapte sunt asistate de un flash dual-tone cu 4LED-uri. Senzorul optic cu pixeli supradimensionaţi promite timpi de focalizare ultra-rapizi, mai mici de 0.03 secunde.

Nici camera frontală nu dezamăgeşte, aceasta dispunând de un senzor optic cu rezoluţie 16 MP şi lentile cu deschidere f/2.0.

Păstrând dimensiunile carcasei în limite rezonabile, Meizu a ales pentru M6 Note un ecran de 5.5”, însă cu rezoluţie Full HD. Spaţiul rămas la partea din faţă este folosit la găzduirea unui senzor de amprente cu formă ovală.

Parte din gama M-series a companiei, Meizu M6 Note foloseşte chipsetul mid-range Snapdragon 625 furnizat de Qualcomm. Cu preţ de 194 dolari şi 254 dolari, acesta poate fi achiziţionat în versiune cu 3GB RAM / 16 GB memorie internă sau 4GB RAM / 64 GB memorie, alegând între opţiunile de culoare albastru, auriu şi negru.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult