Meizu Pro 7 – principalele specificaţii, dezvăluite înainte de lansarea oficială

25.07.2017
Meizu Pro 7 - principalele specificaţii, dezvăluite înainte de lansarea oficială

Meizu Pro 7, vârful de gamă cu două ecrane pregătit pentru lansare spre finalul acestei luni, are deja o listă oficială cu specificaţii, confirmând dotările zvonite până acum.

Pregătit cu o carcasă din metal şlefuit, Meizu Pro 7 se face remarcat mai ales prin prezenţa unui al doilea ecran color, instalat la partea din spate. Măsurând 1.9”, acesta serveşte la afişarea notificărilor şi încadrarea portretelor obţinute cu ajutorul camerei foto principale, echipată cu doi senzori optici având rezoluţie 12MP+12MP.

Ecranul principal de 5.2” este asistat cu o cameră frontală de 16MP. Dispozitivul include şi tehnologia proprietară Meizu mCharge, permiţând scurtarea timpului de încărcare a bateriei livrând o putere de până la 24W cu ajutorul unui adaptor AC special conceput.

Meizu Pro 7 va fi disponibil într-o versiune premium bazată pe chipsetul Helio X30 (CPU deca-core, 10nm), având 4GB memorie RAM şi 128GB memorie internă, alături de un model cu preţ ceva mai accesibil, dispunând de chipsetul Helio P25 (CPU octa-core) şi 4GB/64GB memorie.

Aşteptat să fie lansat pentru pieţele asiatice în data de 26 iulie, Meizu Pro 7 va fi livrat cu sistemul Flyme OS 6, o adaptare de Android 7.0 cu interfaţă puternic modificată şi set personalizat de aplicaţii incluse.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult