Modelele Huawei P10 ar putea fi lansate în martie sau aprilie

Huawei este deja unul dintre giganţii de pe piaţa de smartphone-uri, depăşind în ultimii câţiva ani majoritatea producătorilor „cu tradiţie” în vânzări la nivel mondial, atât pe segmentele low to mid-range, cât şi la categoria de dispozitive premium. Huawei P9 şi P9 Plus au reprezentat un succes enorm pentru companie, atingând vânzări de peste 10 milioane, iar următoarea generaţie flagship a companiei are deja o fereastră de lansare stabilită, confirmată chair de CEO-ul companiei, Yu Chengdong.

Şeful companiei a declarat că se aşteaptă ca lansarea noilor Huawei P10 şi P10 Plus să vină cândva în martie sau aprilie, păstrând astfel tradiţia anilor precedenţi. Huawei P9 a fost lansat anul trecut în luna aprilie în Londra, în cadrul unui eveniment în care au fost dezvăluite şi parteneriatele cu actori celebri precum Henri Cavil şi Scarlett Johansson care au fost ambasadorii brandului la nivel mondial.

Conform zvonurilor, noile smartphone-uri Huawei vor beneficia de un hardware puternic, asemeni modelului Mate 9, cu chipset Kirin 960, versiuni cu 4 sau 6 GB memorie RAM şi stocare de 64 sau 128 GB în funcţie de varianta aleasă. Se pare că cel puţin una dintre versiuni va fi livrată cu un display curbat asemeni modelului Mate 9 Pro, care la rândul său seamănă izbitor de mult cu un smartphone din gama Galaxy S sau Galaxy Note.

În cazul în care lansarea dispozitivelor P10 de la Huawei va avea loc în luna martie, există posibilitatea să primim informaţii despre acestea în cadrul Mobile World Congress 2017, care va avea loc la sfârşitul lunii viitoare la Barcelona.

închide
Pasionat de gadgeturi? Şi noi!
Vrei să primeşti primul cele mai noi ştiri despre gadgeturile care îţi îmbunătăţesc viaţa zilnic?
Abonează-te la newsletter-ul Go4it şi fii sigur că eşti la curent cu tot ce e nou în IT&C.
Nu uita să-ţi verifici adresa de e-mail şi să confirmi abonarea printr-un click pe link-ul din mail-ul primit .
Sunt deja abonat