Modelul mid-range de la OnePlus este gata de lansare

13.10.2015
Modelul mid-range de la OnePlus este gata de lansare

OnePlus nu a ţinut secret faptul că plănuieşte să mai lanseze un smartphone în cursul anului 2015, pe lângă „Flagship Killer”-ul OnePlus 2. Deşi nu au fost oferite detalii despre un al doilea terminal, informaţiile disponibile din surse apropiate proiectului sugerau că este vorba despre un dispozitiv de medie, cu un display mai mic, specificaţii modeste şi un preţ accesibil. Ei bine, se pare că acesta se numeşte OnePlus E1005 şi a ajuns deja la comisia FCC din Statele Unite.

Lansarea noului smartphone al companiei chineze este iminentă, întrucât acesta pare să fie gata pentru livrare către magazine. În termeni de design avem de a face cu linii simple, uşor curbate la margini, însă nu pot fi observate asemănări cu modelele One şi 2 din trecut. Camera foto este acum poziţionată în colţul din stânga, asemeni iPhone-urilor de la Apple, blitz-ul renunţă la funcţia „dual-tone”, logo-ul companiei este poziţionat central în partea superioară a carcasei, iar display-ul este înconjurat de o ramă proeminentă.

Conform specificaţiilor zvonite în trecut, OnePlus E1005 va veni echipat cu un procesor tactat la 1,9 GHz, modem LTE, Bluetooth, GPS, WiFi şi radio FM. Display-ul măsoară 5” în diagonală, iar sistemul de operare ar putea fi proprietarul OxygenOS. Deşi nu avem încă detalii concrete despre acest model, faptul că a ajuns pe bancul de probe al comisiei de aprobare din America confirmă existenţa lui şi faptul că nu suntem foarte departe de un anunţ oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult