Moto E4 şi Moto E4 Plus, disponibile în magazinele din România

18.08.2017
Moto E4 şi Moto E4 Plus, disponibile în magazinele din România

Încadrate la gama smartphone de buget, Moto E4 şi Moto E4 Plus pun la dispoziţie ecran HD de 5” şi un acumulator care durează întreaga zi.

Moto E4 se prezintă într-o carcasă elegantă cu design metalic, dispune de conectivitate 4G şi procesor quad-core. Moto E4 include şi o cameră foto de 8MP cu autofocus, complementată de o cameră de 5MP poziţionată deasupra ecranului. Permiţând un bun echilibru între supleţea carcasei şi anduranţă, acumulatorul de 2800mAh este dimensionat pentru a oferi cel puţin o zi de utilizare fără grija adaptorului AC.

Moto E4 Plus plusează cu un ecran HD de 5.5”, aplicat unei carcase metalice atent finisată. Camera foto principală face trecerea la rezoluţie 13MP, iar camera frontală de 5MP primeşte blitz LED pentru rezultate mai bune la obţinerea portretelor în condiţii de lumină slabă.

Piesa de rezistenţă este însă acumulatorul de 5000 mAh cu funcţie de încărcare rapidă. Moto E4 Plus funcţionează cu un încărcător rapid de 10W, care oferă câteva ore de autonomie după doar câteva minute de încărcare.

Telefoanele Moto E4 sunt disponibile în oferta cu abonament a Orange România (45 euro şi pachetul Orange Me 18), respectiv la preţul retail de 699 Lei în magazine de specialitate. Moto E4 Plus va fi disponibil la preţul recomandat de 999 Lei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult