Moto G2 vine cu ecran mai mare şi specificaţii neschimbate

Moto G2 vine cu ecran mai mare şi specificaţii neschimbate

Anunţul unui succesor pentru excelentul Moto G este iminent, iar baza de date GFX Bench a dezvăluit primele detalii despre hardware-ul noului G2. La prima vedere diferenţele nu sunt majore, însă cei care doresc să cumpere un telefon cu Android de medie, ar trebui măcar să aştepte până când acest nou dispozitiv ajunge pe piaţă.

Moto G

Conform GFX Bench, Moto G2 (model XT1032) va face tranziţia către o carcasă mai mare, cu display de 5”, însă rezoluţia va rămâne neschimbată: 1280 x 720 pixeli. Acest lucru înseamnă că densitatea pixelilor va fi mai scăzută pe G2 decât pe originalul Moto G. Alte diferenţe notabile dezvăluite de această listare timpurie se găsesc la capitolul camere foto/video. Acestea au primit un mic upgrade de la 5 la 8 megapixeli pe partea din spate şi de la 1,3 la 2,1 megapixeli pentru camera de pe faţa telefonului.

Restul specificaţiilor sunt aproape identice: SoC Snapdragon 400 cu procesor quad-core la 1,2 GHz, 8 GB de memorie internă şi 1 GB memorie RAM. La fel ca şi predecesorul său, G2 vine cu cea mai recentă variantă de Android (4.4.4) şi probabil va rămâne întotdeauna la zi cu update-urile.

Moto G2 Benchmark

Se zvoneşte că noul Moto G (al cărui nume oficial ar putea fi G2 sau G+1) va fi prezentat alături de un nou Moto X (numit X+1), însă momentan nu există informaţii despre o dată la care am putea primi anunţul oficial.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult