Moto G4 lansat oficial în România

18.08.2016
Moto G4 lansat oficial în România

Lenovo a anunţat lansarea smartphone-urilor mid-range Moto G4 în România. Momentan, doar varianta standard va fi disponibilă, urmând ca modelul Moto G4 Plus să vină puţin mai târziu. Avantajele acestui model sunt preţul scăzut şi performanţa peste medie, alăturate unui sistem de operare Android Marshmallow fără prea multe modificări vizuale la capitolul interfaţă.

Moto G4 este echipat cu un chipset octa-core Snapdragon 617 de la Qualcomm şi ete livrat cu 2 GB memorie RAM în două configuraţii: 16 sau 32 GB spaţiu de stocare. Acesta este construit în jurul unui panou IPS de 5,5” cu rezoluţie Full HD, care este protejat de Gorilla Glass 3 de la Corning. Telefonul integrează camere foto/video cu senzori de 13 megapixeli pe spate şi 5 megapixeli pe partea din faţă şi vine cu un acumulator cu capacitate de 3000 mAh, de ajuns pentru a asigura mai mult de o zi de utilizare în condiţii normale.

Preţul este însă cel mai important aspect al lui G4, acesta fiind listat la preţul de 209 euro pentru cei care doresc să îl cumpere fără contract şi la 19 euro alături de un abonament de 25 de euro de la Orange. Momentan telefonul este disponibil doar în oferta acestui operator, nefiind oferite detalii despre lansarea sa în magazine de specialitate sau în oferta altor companii telecom.

Modelul G4 Plus cu 4 GB memorie RAM, cameră foto de 16 megapixeli şi senzor de amprentă va fi lansat în viitorul apropiat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult