Moto G4 şi G4 Plus ar putea fi lansate în iunie

22.04.2016
Moto G4 şi G4 Plus ar putea fi lansate în iunie

Lenovo a confirmat că Motorola va lansa un nou dispozitiv (sau mai multe dispozitive) în cadrul unui eveniment care va avea loc pe 9 iunie. Având în vedere că au apărut destul de multe imagini şi detalii despre modelele Moto G4 şi G4 Plus, probabil că acesta va fi evenimentul în care acestea vor fi dezvăluite. Având în vedere că mai multe unităţi ale celor două telefoane sunt deja în libertate, ne-am fi aşteptat însă ca lansarea să aibă loc puţin mai repede.

Confirmarea evenimentului Motorola a venit odată cu lansarea din China a unui nou smartphone de top Lenovo: Zuk Z2 Pro. Acesta vine cu hardware de top (chipset Snapdragon 820, 6 GB memorie RAM, display Full HD de 5,2” şi cameră foto de 13 megapixeli), însă va rămâne exclusiv acestei pieţe, cel puţin pentru moment. Se pare că noile dispozitive din seria Moto vor fi orientate în principal către ţările vestice. Alături de modelele G4, este aşteptat şi un nou Moto X, care să se alinieze la nivelul performanţă oferit de concurenţă.

Moto G4 va veni cu un design nou şi construcţie completă din plastic, cu ecran Full HD de 5,5” şi 16 GB spaţiu de stocare, în timp ce G4 Plus va oferi aceleaşi caracteristici, alături de un senzor de amprentă şi o cameră foto superioară. Judecând după specificaţiile modelelor Moto X de anul trecut, probabil că noile variante pentru anul 2016 vor integra Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4 GB memorie RAM şi cameră foto cu stabilizare optică, alături de un display QHD cu dimensiune undeva între 5,2 şi 5,5”.

Deşi Moto X ar putea fi adevărata atracţie a evenimentului Motorola, doar detalii despre G4 şi G4 Plus au fost dezvăluite momentan, toate din surse neoficiale.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult