Moto G4 şi G4 Plus aşteptate în luna mai

19.04.2016
Moto G4 şi G4 Plus aşteptate în luna mai

Seria de smartphone-uri G de la Moto (vechiul Motorola) nu s-a schimbat foarte mult de la debutul său din urmă cu câţiva ani. În timp ce upgrade-urile hardware au fost minore de-a lungul tipului, aspectul exterior s-a schimbat foarte puţin. Se pare că generaţia nouă, Moto G4, va veni cu un design schimbat şi cu noi funcţii. De asemenea, Moto ar putea să lanseze două modele G4, una dintre ele oferind o cameră superioară. Informaţiile sunt momentan la nivel de zvon, dar vin însoţite de fotografii care confirmă existenţa telefoanelor.

Se pare că noul Moto G4 va schimba complet designul de pe spatele dispozitivelor, ansamblul de cameră fiind acum încadrat sub o protecţie din plastic. Deasupra pare să fie amplasat un senzor laser pentru focalizare, iar sub cameră poate fi regăsit LED-ul pentru blitz. Logo-ul Motorola se regăseşte puţin mai jos, acesta fiind ultimul element care aminteşte de vechiul brand. Pe partea din faţă, cea mai mare diferenţă pare să fie un nou buton fizic „Home” care pare să ascundă şi un senzor de amprentă. În lateralele acestuia probabil că vor apărea butoane capacitive. Modelul Moto G4 Plus ar trebui să fie identic la exterior şi să ofere hardware intern aproape identic, diferenţa majoră fiind camera foto.

Ambele modele sunt aşteptate să fie livrate cu display-uri de 5,5” şi 16 GB spaţiu de stocare şi vor fi livrate în culorile alb şi negru. Camera foto de pe varianta Moto G4 va fi de 13 megapixeli, în timp ce pe modelul Moto G4 Plus va fi de 16 megapixeli (şi probabil cu stabilizare optică). Diferenţa de preţ va fi substanţială, modelul standard fiind aşteptat să se lanzeze la un preţ de pornire de 240 de euro, în timp ce modelul superior va fi listat la 280 de euro. Ambele sunt aşteptate în luna mai, alături de noul flagship Moto, modelul X3.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult