Moto G5 Plus apare în noi imagini neoficiale

13.01.2017
Moto G5 Plus apare în noi imagini neoficiale

După apariţia neaşteptată pe OLX, Moto G5 Plus a fost depistat şi pe reţeaua de socializare Weibo din China. De data aceasta nu este vorba despre un dispozitiv rătăcit, ci despre o imagine de prezentare care a ajuns pe internet înainte de anunţul oficial. Noua fotografie confirmă faptul că modelul pe care l-am văzut zilele trecute pe internetul românesc era real, oferind aceleaşi linii de design.

Se pare că Lenovo doreşte să împingă noul Moto G5 Plus undeva mai aproape de modelele Moto Z, cu un ansamblu de cameră ieşit în relief, care este încadrat într-un cerc, ramă metalică şi dimensiuni ridicate ale display-ului. Telefonul beneficiază de o construcţie unibody, întrucât în partea de sus poate fi observată tăviţa pentru cartela SIM. Dungile de pe spatele dispozitivului par să fie completese design-ul şi nu par ascundă un capac pentru acces la acumulator.

La capitolul specificaţii tehnice, zvonurile spun că este vorba despre un dispozitiv cu display de 5,5” cu rezoluţie Full HD, chipset Snapdragon 625, 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare, acumulator cu capacitate de 3.080 mAh şi camere foto cu senzori de 13, respectiv 5 megapixeli. Sub display poate fi găsit un senzor de amprentă, asemeni modelului G4 Plus, lansat anul trecut.

Telefonul ar trebui să apară în luna martie, deci probabil că îl vom vedea în mod oficial la Mobile World Congress.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult