Moto G5 va fi disponibil în România începând cu 11 aprilie

06.04.2017
Moto G5 va fi disponibil în România începând cu 11 aprilie

Lenovo a anunţat disponibilitatea modelului Moto G5, noul său mid-range premium, pe piaţa din românia. Acesta promite finisaje de calitate, hardware puternic şi o cameră foto îmbunătăţită faţă de generaţia precedentă, la un preţ accesibil, în special pentru cei care sunt în căutarea unui telefon nou bun la toate. Moto G5 ajunge în magazinele autohtone de săptămâna viitoare.

Noul G5 de la Lenovo este echipat cu un chipset Snapdragon 430 de la Qualcomm, care integrează un procesor octa-core la 1,4 GHz (Cortex-A53) şi un GPU Adreno 505. Versiunea care ajunge în România este echipată cu 2 GB memorie RAM şi 16 GB spaţiu de stocare şi beneficiază de senzori foto performanţi. Pe partea din spate a fost integrată o cameră de 13 megapixeli cu diafragmă f/2.0 şi focalizare prin detecţie de fază, în timp ce pe partea din faţă avem de a face cu un senzor de 5 megapixeli f/2.2. Toate acestea sunt alimentate de un acumulator de 2.800 mAh, care ar trebui să ofere autonomie  decentă în orice situaţie.

Moto G5 beneficiază şi de o construcţie din metal, ceva nou pentru această serie de telefoane, care va garanta rezistenţa în timp. Sistemul de operare pre-instalat este Android 7.0 Nougat, care a fost modificat pentru a putea beneficia de navigare prin meniuri folosind senzorul de amprentă de sub ecran (One Button Nav).

Telefonul intră de pe data de 11 aprilie în oferta Telekom, după care va fi disponibil şi în ofertele celorlalţi operatori şi în magazinele de specialitate.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult