Moto G5S şi G5S Plus anunţate oficial cu hardware mid-range şi construcţie premium

02.08.2017
Moto G5S şi G5S Plus anunţate oficial cu hardware mid-range şi construcţie premium

În ciuda faptului că Moto G5 şi G5 Plus de la Lenovo sunt pe piaţă de numai câteva luni, Lenovo a lansat acum versiuni îmbunătăţite ale acestora sub numele G5S şi G5S Plus. Noile modele sunt considerate „ediţii speciale”, care promit funcţii şi construcţie premium în produse mid-range, cu preţuri accesibile. Diferenţele faţă de modelele lansate anterior nu sunt imense, însă probabil că cei care sunt în căutarea unui dispozitiv din această gamă de preţ, probabil că vor prefera să se orienteze către variantele îmbunătăţite.

Moto G5S beneficiază acum de o construcţie dintr-o singură bucată de aluminiu şi de un acumulator de 3000 mAh, echipat cu tehnologia TurboPower pentru încărcare rapidă. Acesta este construit în jurul unui display de 5,2” cu rezoluţie Full HD, un chipset octa-core la 1,4 GHz, camere foto de 16, respectiv 5 megapixeli şi blitz LED pe ambele părţi. La capitolul software, telefonul se bucură de Android „curat”, o semnătură a seriei Moto, capabilităţile OneNav ale butonului Home, care asigură navigaţie prin meniuri fără butoane virtuale şi securizare prin intermediul amprentei.

Modelul superior, G5S Plus, ete însă construit în jurul unei camere foto performante. Aceasta beneficiază de doi senzori de 13 megapixeli, cu software care foloseşte informaţiile de la aceştia pentru a realiza imagini mai bune, cât şi capabilitatea de a adăuga un efect de blur după realizarea cadrelor în jurul subiectului. Camera frontală foloseşte un senzor de 8 megapixeli şi vine de asemenea cu un blitz LED. Ecranul telefonului măsoară 5,5” în diagonală şi beneficiază de rezoluţie Full HD, în timp ce tot dispozitivul este „motorizat” de un chipset Snapdragon octa-core la 2 GHz. În ciuda dimensiunilor mai mari, G5S Plus include un acumulator tot de 3.000 mAh, precum fratele său mai mic.

Cele două dispozitive vor fi disponibile pe piaţa din România în viitorul apropiat, preţurile urmând să fie comunicate mai aproape de momentul lansării.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult