Moto Z Play apare din nou pe internet, de data aceasta în baza de date GFX Bench

29.08.2016
Moto Z Play apare din nou pe internet, de data aceasta în baza de date GFX Bench

După AnTuTu şi GFX Bench a listat noul Motorola XT1635, presupusul Moto Z Play, care urmează să fie lansat foarte curând (probabil la IFA 2016). Acesta ar putea fi modelul mid-range premium din gama Moto de la Lenovo, care pare să integreze hardware potrivit pentru acest segment de piaţă, păstrând însă forma şi proporţiile dispozitivelor Moto Z şi Moto Z Force, alături de compatibilitatea cu accesoriile MotoMods.

GFX Bench listează aceleşi componente pe care le prezenta şi lista de pe AnTuTu, fiind aproape sigur că acestea vor rămâne şi pe versiunea finală a dispozitivului. Este vorba despre un chipset Qualcomm cu procesor octa-core la 2.0 GHz, caracteristici care descriu perfect modelul Snapdragon 625. Acesta este alăturat unui display Full HD de 5,5” (un downgrade de la rezoluţia QHD de pe modelele precedente Moto Z), 3 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare intern, cât şi camere foto de 16 şi 5 megapixeli.

Moto Z Play ar putea fi însă singurul model din serie care vine echipat cu un jack pentru căşti şi mufă micro-USB, „fraţii” săi mai mari beneficiind de USB Type-C pentru încărcare şi redare audio externă (alături de Bluetooth). Avantajul variantei „Play” va fi însă preţul scăzut faţă de modelele de top, fiind mai atrăgător pentru cei care erau mai degrabă interesaţi de folosirea telefonului alături de accesoriile MotoMods, decât de performanţa brută de top, sau camera foto principală mai performantă.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult