Motorola a dezvăluit generaţia a treia de Moto G

29.07.2015

Motorola a dezvăluit mult aşteptatul Moto G 3rd gen, noul membru al familiei sale de smartphone-uri low-cost. Acesta vine cu upgrade-uri la aproape toate categoriile, fiind un upgrade demn de luat în seamă de utilizatorii celor două generaţii precedente. Ce nu s-a schimbat însă este preţul, care este în continuare accesibil pentru cei care nu au un buget foarte mare pentru achiziţionarea unui smartphone.

Elementul care a rămas de pe terminalul Moto G de generaţia a doua este display-ul HD (1280 x 720 pixeli) de 5”. Acest lucru dictează şi dimensiunile acestui nou model, care rămân în limitele predecesorului său. Noutăţile sunt evidente în schimb atunci când ne uităm pe lista de specificaţii tehnice. Motorola a optat de această dată pentru un SoC Snapdragon 410 care include un procesor cu patru nuclee la 1,4 GHz, a inclus 2 GB memorie RAM şi a optat pentru un senzor cu rezoluţie mai mare pentru camera principală.  De asemenea, certificarea IPX7 asigură rezistenţă la apă pentru scufundări la maxim 1 m adâncime pentru 30 de minute.

Există acum două variante de Moto G, diferenţiate de spaţiul de stocare. Varianta mai ieftină vine cu 8 GB memorie internă, iar varianta mai scumpă extinde această cantitate la 16 GB.  Ambele modele sunt în schimb identice, oferind conexiune de date 4G, locaş microSD, blitz dual-tone, cameră frontală de 5 megapixeli şi o acumulator cu 20% mai mare faţă de modelul precedent. Preţul de intrare este de 180 de dolari pentru varianta cu 8 GB stocare, urcând până la 219 dolari pentru varianta superioară cu 16 GB spaţiu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult