Motorola a lansat Moto G, varianta ieftină a top-ului de gamă Moto X

Motorola a lansat Moto G, varianta ieftină a top-ului de gamă Moto X

Cu preţ de numai 179 dolari în pachet retail, noul Moto G promite o experienţă Android premium  la numai o fracţiune din preţul unui smartphone high-end.

Moto G este construit în jurul unui ecran de 4.5 inch cu rezoluţie 720p şi foloseşte chipset Qualcomm din seria Snapgragon 400, cu procesor la 1.2GHz şi 1GB memorie RAM. Acumulatorul de 2070mAh este dimensionat pentru 14 ore timp de convorbire neîntrerupt, sau cel puţin o zi de utilizare intensivă.

Motorola a lansat Moto G, alternativa ieftină a top-ului de gamă Moto X

Motorola livrează noul Moto G cu o versiune neatinsă a sistemului Android 4.3 şi promite să ofere actualizare la Android 4.4 nu mai târziu de luna ianuarie 2014.

Pachetul cu accesorii include mai multe capace de schimb pentru personalizarea carcasei, numite „Moto Shells”, dar şi o husă „Flip Shell” pentru transport.

În funcţie de bugetul alocat, putem alege între 8GB sau 16GB spaţiu de stocare, a doua variantă ridicând preţul la 199 dolari. Motorola Moto G este aşteptat în magazinele din Brazilia şi o parte din Europa începând chiar de săptămâna aceasta, urmând ca disponibilitatea să fie extinsă în perioada următoare şi către regiuni din Asia, Orientul Mijlociu, India şi Statele Unite.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult