Motorola Moto Z2 Play si noile accesorii Moto Mods au fost lansate in Romania

13.09.2017
Motorola Moto Z2 Play si noile accesorii Moto Mods au fost lansate in Romania

Lenovo a anunţat lansarea în România a smartphone-ului Moto Z2 Play şi a noilor accesorii Moto Mods.

A doua generaţie Moto Z2 Play se prezintă într-o carcasă metalică de tip unibody, cu design mai subţire şi mai uşor decât modelul anterior. Noul smartphone dispune de ecran FullHD Super AMOLED de 5.5”, chipset cu procesor octa-core la 2.2 GHz şi acumulator care promite 30 ore durată de utilizare. Mai mult, opţiunea de încărcare rapidă asigură până la opt ore de funcţionare cu doar 15 minute de încărcare.

Camera foto dispune de autofocus laser şi senzor de imagine cu tehnologie dual pixel, îmbunătăţind performanţele în condiţii de luminozitate redusă. Tehnologia autofocus laser permite focalizarea pe o distanţă de până la 5 metri chiar şi într-un mediu complet întunecat. Z2 Plus pune la dispoziţie şi o cameră frontală de 5MP, echipată cu blitz LED dual-tone.

Moto Experiences

Moto Z2 Play include funcţia Night Display, care va ajusta automat ecranul în tonuri mai calde noaptea, reducând lumina albastră care poate afecta somnul.

De asemenea, noile solicitări vocale instant din Moto Voice pot oferi informaţii precum prognoza meteo, actualizări în calendar sau lansarea automată a unei o aplicaţii fără a fi necesară deblocarea telefonului. Datorită noului cititor de amprente, utilizatorii pot activa navigarea cu ajutorul unui singur buton pentru a face mai rapidă trecerea între ecrane. Comanda swipe stânga este folosită pentru a merge înapoi, dreapta pentru vizualizarea aplicaţiilor recente, iar apăsarea scurtă pentru accesarea ecranului principal şi apăsarea lungă pentru blocarea telefonului.

Noile accesorii Moto Mods

Moto GamePad permite transformarea telefonului Moto Z într-o consolă de gaming dintr-o singură mişcare. Accesoriul cuprinde două manete de control, D-pad şi patru butoane de acţiuni pentru o experienţă de gaming autentică, respectiv un acumulator de 1035 mAh pentru autonomie crescută în sesiunile de jocuri.

JBL SoundBoost 2 permite până la 10 ore de redare şi este oferit într-o carcasă impermeabilă. Boxa JBL SoundBoost 2 este disponibilă în culorile roşu, albastru sau negru şi este compatibilă cu noua aplicaţie JBL EQ.

În plus, a fost lansată şi o nouă aplicaţie, denumită My JBL SoundBoost 2, care permite controlul sunetului

Accesoriul TurboPower poate încărca telefonul rapid (până la 15W) atunci când este nevoie, ridicând nivelul acumulatorului până la 50% în doar 20 de minute.

Disponibilitate

Moto Z2 Play şi noile accesorii Moto Mods sunt disponibile în România începând cu data de 13 septembrie 2017, într-o campanie de pre-comandă în care fiecare exemplar Moto Z2 Play achiziţionat va fi livrat alături de o cameră Moto 360.

Smartphone-ul Moto Z2 Play va fi disponibil la preţul recomandat de 2399 Lei, iar modul Moto 360 va fi disponibil la preţul recomandat de 999 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult