Muzica dupa feeling: W910i

27.11.2007
Muzica dupa feeling: W910i
Despre…

Muzica

Cu W910i vei putea asculta muzica in functie de cum te simti intr-un anumit moment. Functia cea noua se cheama SensMe si lucreaza in felul urmator: instalezi pe computer noua aplicatie Media Manager creata de Sony Ericsson. Acolo iti organizezi melodiile in functie de tipul melodiei (vesela, trista, lenta sau rapida). Apoi le incarci in mobil, iar cand deschizi functia SensMe vei vedea pe ecran doua axe reprezentand cei patru parametri si o multime de puncte care sunt melodiile tale. Daca esti trist, alegi melodiile din categoria sad, iar mobilul le va canta pe toate care se afla in partea respectiva a graficului.

Camera

Gasesti 2 megapixeli la bord, iar pozele ies cat de cat decent. Probabil ca producatorul s-a gandit ca un mobil creat pentru muzica nu are nevoie de cine stie ce performanta a camerei foto, dar cu ocazia asta a scos din schema si functia de focalizare automata. In mod normal, daca apesi butonul declansator pana la jumatatea cursei se porneste minunea asta de functie responsabila pentru poze clare. La W910i declansezi si speri sa iasa bine. Poate sunt un pic rautacios la capitolul foto, dar dupa ce m-am jucat cu alte mobile Sony Ericsson cu camera de 3,2MP, cea de la W910i pare o jucarie.

Altele

N-ai cum sa te plangi de memorie. Ai in pachet un card M2 de 1GB in care poti tine destule poze, filme sau muzica. Mi-a placut foarte mult si meniul Media. Seamana foarte mult cu cel din consola portabila de jocuri PlayStation Portable si de acolo ai acces la tot ce inseamna multimedia: fotografii, muzica si filme. Oare se pregateste vreo serie de mobile PlayStation? E extrem de prietenos si are un design foarte placut. Deasupra ecranului e incorporata o camera VGA (640×480 de pixeli) pentru apeluri video, iar prin meniuri vei mai gasi un radio FM. Castile din pachet se ridica la asteptarile unui walkman.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News