Nexus 4, noul telefon Google Nexus va fi prezentat în această lună

Nexus 4, noul telefon Google Nexus va fi prezentat în această lună

Nexus 4, un smartphone de top creat de Google în parteneriat cu LG, va fi dezvăluit pe 29 octombrie, gigantul motoarelor de căutare încercând astfel să arunce într-un con de umbră evenimentul de lansare Windows Phone 8, pregătit de Microsoft pentru aceiaşi zi.

LG Nexus 4 - imagine spion

După informaţiile dezvăluite de publicaţia franceză Le Figaro, terminalul LG Nexus 4 începe deja să-şi facă apariţia în oferta magazinelor retail, fapt ce indică ambiţiile producătorilor către o lansare timpurie şi aprovizionarea rapidă a stocurilor magazinelor, după evenimentul oficial de prezentare. Între timp, alte zvonuri anunţă că noul LG Nexus 4 va ajunge pe teritoriul Statelor Unite undeva către jumătatea lunii noiembrie, lăsând un spaţiu de aproximativ două săptămâni între evenimentul oficial de prezentare şi disponibilitatea efectivă în magazine.

Alături de primele poze cu telefonul LG Nexus 4, specificaţiile dezvăluite până în acest moment menţionează un ecran IPS de 4.7 inch cu rezoluţie de 1280×768 pixeli, 2 GB memorie RAM şi o cameră foto de 8 MP. Chipset-ul ales este modelul Qualcomm Snapdragon S4 Pro, mai precis modelul APQ8064, compus dintr-un nucleu Krait quad-core la 1,5GHz şi un procesor grafic Adreno 320.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult