Noi detalii despre Blackberry Passport dintr-un clip de prezentare

Noi detalii despre Blackberry Passport dintr-un clip de prezentare

Passport, imensul telefon pătrat al companiei canadiene Blackberry, a mai apărut în fotografii în trecut, însă acum putem vedea telefonul în funcţiune într-un clip de prezentare. Carphone Warehouse a reuşit să pună mâna pe noul dispozitiv cu tastatură QWERTY şi astfel am aflat câteva detalii noi despre acesta.

Evident, marea atracţie a lui Passport este tastatura fizică. Aceasta nu se supune standardelor din trecut ale dispozitivelor Blackberry, oferind doar trei rânduri de butoane. Faptul că telefonul este mai lat decât ne-am aştepta, asigură tastarea confortabilă pe Passport, fiecare buton fiind destul de mare pentru a evita greşelile de redactare.

Blackberry Passport

Tastatura dispune şi de senzori tactili, utilizatorii de Passport putând face scroll prin pagini fără a atinge ecranul. Întrucât spaţiul pentru taste este limitat, semnele de punctuaţie şi cifrele par a fi accesibile doar pe touchscreen.

Carphone Warehouse a prezentat chiar şi Blackberry Assistant, alternativa la Siri, Google Now şi Cortana, care preia comenzi vocale de la utilizator. Această funcţie dispune şi de un buton dedicat de pe marginea telefonului.

Despre construcţia lui Blackberry Passport, am aflat că include o ramă metalică, însă aceasta nu este realizată din aluminiu ca în cazul telefoanelor disponibile deja pe piaţă. Blackberry a optat pentru oţel inoxidabil pentru a oferi un dispozitiv mai robust.

Puteţi vedea Blackberry Passport în toată splendoarea sa în clipul de mai jos.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult