Noi detalii despre viitorul Samsung Galaxy Mega 2

20.08.2014
Noi detalii despre viitorul Samsung Galaxy Mega 2

Samsung a fost una dintre primele companii care a experimentat cu telefoanele de mari dimensiuni, modelele Galaxy Mega de acum un an încercând să ofere un ecran spaţios utilizatorilor interesaţi de un model ceva mai accesibil din gama intermediară. După un an, compania se pregăteşte să lanseze  terminalul Galaxy Mega 2, acesta putându-şi face apariţia în cadrul expoziţiei IFA Berlin 2014.

Dacă modelele Galaxy Mega au fost disponibile în versiuni de 5,8” şi 6,3”, informaţiile neoficiale apărute până acum vorbesc de un singur model cu ecran de 6”. În acest moment nu este însă prea clar dacă acest model va fi însoţit de o rudă mai mare sau dacă Samsung s-a hotărât să lanseze un singur produs cu o diagonală aflată undeva la jumătatea distanţei dintre modelele lansate acum un an.

Conform informaţiilor apărute până acum, Galaxy Mega 2 va oferi un ecran cu o diagonală de 5,99” cu rezoluţie de 1290 x 720 pixeli şi panou TFT. Platforma hardware se pare că va fi un procesor Exynos 4415 încă neanunţat oficial, acesta părând doar o versiune uşor îmbunătăţită a modelului Exynos 4412 de pe Galaxy S III deoarece oferă un procesor ARM Cortex-A9 quad-core şi un procesor grafic ARM Mali-400 MP4. Telefonul va oferi şi conectivitate LTE, Exynos 4415 fiind probabil primul procesor Samsung din recent anunţata sa gamă ModAP complet integrată.

Această platformă hardware va fi însoţită de 2 de memorie RAM, 8 GB de memorie internă extensibilă, conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n şi Bluetooth 4.0 si un emiţător infraroşu. Camera foto se pare că avea un senzor cu rezoluţie de 12 MP. Mai multe detalii vom afla probabil în curând, indiciile spunând că Samsung se pregăteşte să anunţe oficial acest produs în cursul săptămânilor care urmează. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News