Noi detalii privind data de lansare şi designul noului smartphone de lux Samsung Galaxy F

03.07.2014
Noi detalii privind data de lansare şi designul noului smartphone de lux Samsung Galaxy F

Promis încă dinaintea lansării modelului standard Galaxy S5, versiunea sa de lux numită Galaxy F promite să fie primul smartphone Samsung livrat în carcasă metalică. Aparent, momentul lansării nu este foarte departe.

Potrivit ultimelor dezvăluiri aparţinând specialiştilor în zvonuri Evleaks, Samsung Galaxy F va fi oferit în carcasă din metal şlefuit şi diversificat cu mai multe versiuni de culoare. Aparent, pe lângă obişnuitele nuanţe de  argintiu şi gri vom avea şi o variantă Galaxy F cu design „perfect gold”, având spatele din metal şi rama laterală cu aspect cromat acoperite cu un finisaj ce imită aspectul celebrului metal preţios.

Samsung Galaxy F - design concept

Descris deocamdată doar în cuvinte, noul design este ilustrat cu o serie de imagini generate pe calculator, arătând versiunile metallic silver şi perfect gold ale telefonului Samsung Galaxy F.

Samsung Galaxy F, varianta

Acurateţea imaginilor de mai sus pare să fie confirmată de presupuse poze-spion, arătând telefonul Galaxy S5 deja lansat alături de un exemplar Samsung Galaxy F în stare de funcţionare. Putem remarca ecranul cu diagonală mărită, încarat de o carcasă la fel de mare dar cu ramă laterală mult îngustată. Spatele cu aspect metalic pare să fi primit un strat de lac, menit să reducă asprimea specifică suprafeţelor din metal şlefuit. În plus, stratul suplimentar de vopsea poate fi personalizat cu o nunanţă la alegere, negru în cazul de faţă.

La partea de hardware, Samsung Galaxy F este aşteptat să dispună de ecran QHD (2560×1440 pixeli), probabil cu diagonală 5.25” şi tehnologie S-AMOLED. La interior ar urma să găsim o configuraţie cu chipset din noua serie Snapdragon 805 de la Qualcomm, având CPU quad-core cu frecvenţă de până la 2.7GHz şi GPU din seria Adreno 420. Sistemul de operare, probabil ediţia finală a platformei Android L recent dezvăluită la conferinţa Google I/O 2014, va dispune de 3GB memorie RAM.

Potrivit informaţiilor obţinute din mai multe surse apropiate companiei, Samsung va prezenta oficial noul model Galaxy F în perioada lunii septembrie

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult