Noi imagini cu Sony Xperia Z3 dezvăluie hardware-ul intern

27.08.2014
Noi imagini cu Sony Xperia Z3 dezvăluie hardware-ul intern

În cazul în care nu aţi văzut destule imagini cu Sony Xperia Z3 înainte de anunţul său oficial, avem la dispoziţie încă o serie care dezvăluie designul final al telefonului. Nu numai că putem vedea cum arată noul terminal Sony la exterior, ci putem vedea şi câteva dintre componentele sale interne, cu tot cu baterie.

După cum am văzut şi în alte imagini neoficiale, Sony Xperia Z3 va aborda un design mai rotunjit faţă de cel de pe Z1 şi Z2. Inserţiile de sticlă de pe margini par să fi dispărut complet, acestea fiind înlocuite de o ramă realizată din metal tratat cu o soluţie anti-oxidare. Toate butoanele şi lăcaşurile de pe modelele mai vechi se regăsesc şi în noul dispozitiv, noutăţile fiind puţine la acest capitol.

La interior putem vedea o baterie „gigant” de 3100 mAh, care ar trebui să asigure o durată de utilizare exinstă la o singură încărcare, cât şi două lăcaşuri pentru cartele SIM. Sunt slabe sanşele ca toate modelele de Xperia Z3 să se lanseze în format dual-sim, însă cu siguranţă doritorii vor avea opţiunea să cumpere un astfel de model.

Specificaţiile tehnice neoficiale includ un procesor Snapdragon 801 la 2,4 GHz, un display Full HD de 5,15”, 3 GB memorie RAM şi o cameră de 20 megapixeli cu senzor Exmor RS. Acestea nu sunt foarte diferite de cele din Z2, noul Z3 fiind mai degrabă o iteraţie cu design diferit a aceluiaşi telefon, decât un model cu adevărat superior.

Anunţul lui Sony Xperia Z3 şi dezvăluirea datei de lansare sunt aşteptate săptămâna viitoare în cadrul evenimentului IFA 2014 din Berlin.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult