Noi imagini cu viitorul telefon LG Optimus G2

26.06.2013
Noi imagini cu viitorul telefon LG Optimus G2

Despre telefonul Optimus G2, viitorul vârf de gamă de la LG, am auzit încă din luna decembrie a anului trecut. Între timp, compania a confirmat existenţa acestuia, perioada lansării şi faptul că acesta va fi motorizat de puternicul cip Qualcomm Snapdragon 800, dar telefonul încă a rămas o necunoscută.

Conform unor planşe de prezentare care au ajuns online prin intermediul celor de la evleaks, se pare că viitorul terminal va avea câteva elemente interesante. Se pare că denumirea viitorului telefon va fi doar G2, LG urmând să abandoneze prefixul „Optimus”, tot aşa cum a abandonat şi butoanele fizice în favoarea celor software. Un detaliu interesant este apariţia unor butoane pentru controlul volumului pe spatele terminalului, între acestea existând un alt element constructiv neidentificat, care ar putea fi un LED suplimentar pentru semnalizare.

Dincolo de amănuntele din aceste imagini, rezoluţia Full HD a ecranului şi faptul că LG G2 va fi unul dintre primele telefoane care va folosi puternicul Snapdragon 800, care va folosi atât noile nuclee Krait 400 în configuraţie quad cât şi la fel de noul procesor grafic Adreno 330, detaliile încă lipsesc.

LG a afirmat însă că acesta va fi dezvăluit undeva în cursul celui de-al treilea trimestru al acestui an, anunţând totodată un eveniment care va avea loc pe data de 7 august la New York, deci va trebui să mai avem puţină răbdare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News