Noi informaţii despre iPhone 7: jack de căşti, sistem dual-camera şi două cartele SIM

20.06.2016
Noi informaţii despre iPhone 7: jack de căşti, sistem dual-camera şi două cartele SIM

În ultima jumătate de an am tot primit detalii despre presupusul iPhone 7, însă nu toate spuneau aceleaşi lucruri. Noi informaţii despre smartphone-urile pe care Apple le va lansa în toamnă sugerează întăresc anumite zvonuri, în timp ce infirmă informaţiile pe care le aduceau altele. Sursa acestor noi detalii este un service de smartphone-uri din China, care susţine că a început deja să primească componente pentru noile iPhone-uri.

Conform imaginilor publicate de service-ul Rock Fix, Apple nu plănuieşte să renunţe la jack-ul de căşti, aşa cum se presupunea iniţial. Deşi după zvonurile din ultimele luni producători precum LeEco şi Motorola au renunţat la vechiul port pentru căşti, Apple l-ar putea păstra în iPhone 7. Rock Fix susţine că cel puţin modelul cu display de 4,7” va fi compatibil cu căşti audio obişnuite, întrucât deţine deja o astfel de carcasă.

Noutăţile sunt posibilitatea unei versiuni de iPhone dual-SIM, probabil destinată pieţelor din Asia. Alături de noul modul de cartele, modelul iPhone 7 Plus/Pro va veni echipat cu un sistem dual-camera pentru fotografii, iar versiunea superioară a telefonului va fi echipată cu 256 GB spaţiu de stocare, pe cipuri NAND cumpărate de la SanDisk. Conform Rock Fix, Apple va schimba şi sistemul de antene, păstrând însă dungile de plastic pe partea din spate. Acestea vor fi conectate la un nou modem, realizat de data aceasta de Intel.

Asemeni tuturor celorlalte informaţii disponibile în acest moment despre iPhone 7, va trebui să aşteptăm confirmarea oficială din partea Apple. Având în vedere că Apple nu comentează pe baza zvonurilor, cel mai devreme vom afla noutăţi concrete în luna septembrie sau octombrie, când este aşteptată lansarea noii generaţii de iPhone.

Citeşte şi iPhone 7, cu noul buton Home de tip capacitiv, a fost surprins într-o presupusă poză-spion

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult