Nokia 5800 Tube ne arată browser-ul Web

06.08.2008
Nokia 5800 Tube ne arată browser-ul Web

Lansarea primului telefon Nokia cu touchscreen, bazat pe sistemul de operare Symbian S60, se apropie cu paşi mari. Ca atare, şi informaţiile despre acesta, Nokia 5800 nume de cod Tube, apar din ce în ce mai des în ultima vreme. De data aceasta au apărut câteva screenshot-uri cu browser-ul Web de care acest telefon va beneficia.

Nu sunt foarte multe de spus pe baza imaginilor, însă se remarcă două aspecte. Primul ar fi modul de afişare pe care unii îl ştiu de la Opera Mini. Şi anume, afişarea întregii pagini micşorate (fit to screen) şi mărirea unei anumite zone. Al doilea aspect care se vede din imagini este lipsa suportului pentru animaţii Flash. Acest lucru reiese din zona gri afişată în stânga sus a site-ului. Acolo ar fi trebuit să apară o animaţie Flash.

Nokia 5800 Tube

Mai multe nu se poate spune doar pe baza acestor imagini. Din păcate nu există screenshot-uri şi cu pagina de configurare pentru a ne face o părere despre facilităţile oferite de noul browser Web optimizat de finlandezii de la Nokia pentru touchscreen.

Nokia 5800 Tube

Urmărește Go4IT.ro pe Google News