Update de sistem şi culoare nouă pentru Nokia N9

27.10.2011
Update de sistem şi culoare nouă pentru Nokia N9

În ciuda sistemului de operare care nu va mai primi suport, Nokia N9 a primit review-uri pozitive după lansare. Iată că producătorul ne face acum două anunţuri ce ne surprind în mod plăcut. Telefonul va fi disponibil într-o nouă culoare şi va primi un update de sistem.

Nokia N9 cu carcasă albă lucioasă

Nokia N9 va fi disponibil pe alb, însă nu un alb mat, ci unul lucios. Inginerii de la Nokia susţin că procesul de fabricare a policarbonatului alb lucios a fost complex şi de aceea nu au oferit opţiunea de culoare de la început. Vă reamintim că Nokia N9 este livrat în culorile mate albastru, roz şi negru, primele două versiuni având 16 GB memorie internă, iar ultima 16 GB sau 64 GB. Noul Nokia N9 alb va dispune pentru început de 64 GB de memorie.

Nokia N9 - noua versiune va fi disponibilă pentru început cu 64 GB

Primul update al sistemului de operare MeeGo pentru Nokia N9 va fi lansat chiar la finalul acestui an. El oferă câteva modificări care să îmbunătăţească uşurinţa în utilizare. Spre exemplu, vor fi integrate butoane pentru playerul audio în ecranul de deblocare, închiderea aplicaţiilor cu gestul de sus în jos va fi activată automat şi va fi disponibilă o aplicaţie pentru citirea etichetelor NFC. Atât update-ul pentru MeeGo, cât şi noua versiune a telefonului vor fi disponibile pe piaţă până la sfârşitul anului.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News